Edderkopp

Værvarsel

Dagens utvalgte
myGeolog er en ny og revolusjonerende sosial dagbok- tjeneste. Vis livet ditt til verden når det skjer - mens du er på farten!
MyGeolog
/ Til toppen / Helse

Kategorier

Alternativ behandling   Barn   For helsepersonell   Top/World/Norsk/Samfunn/Funksjonshemninger @ Funksjonshemninger  
Graviditet og fødsel   Top/World/Norsk/Handel/Helse @ Handel   Top/World/Norsk/Ferie og fritid/Husdyr/Helse @ Husdyr   Legemidler  
Medisin   Mental helse   Mosjon   Organisasjoner  
Portaler   Top/World/Norsk/Regionalt/Europa/Norge/Helse @ Regionalt   Rusmidler   Sykdommer og lidelser  
Tannpleie   Utdanning  

Lenker

Absentia  
Bedriftshelsetjeneste som tilbyr konsulentbistand og kurs til bedriften eller ansatte. Informasjon om arbeidsmiljø og sykefravær, nyheter og diskusjonsforum.
Argus Synskirurgi  
Øyelege Willy Pettersen har utført synskorrigerende behandling med laser siden 1990.
Barnelegene.no  
Omfattende om barnesykdommer ved norske leger. Artikler, spørsmål og svar, nyheter og medlemssider.
Norsk førstehjelpsråd  
Kurs og informasjon om førstehjelp, samt nyheter og informasjon om selve rådet.
Pasienthåndboka  
Publikumsutgaven av Legehåndboka med oppdatert informasjon om sykdommer, behandlingsmetoder, undersøkelser og symptomer.
Solverv psykoterapiinstitutt  
Tilbyr psykoterapi, familieterapi, sexologi og kurs.
Sosial- og helsedirektoratet: Giftinformasjonen  
Døgnåpen telefon som svarer på spørsmål om forgiftninger. Nyhetsbrev og fakta er på nettet og trykte brosjyrer og plakater kan bestilles. (Tidligere kjent som Giftinformasjonssentralen.)
Statens helsetilsyn  
Har det overordnete tilsyn med all helsetjeneste i Norge, og ivaretar forvaltningsoppgaver knyttet til utøvelse av tilsynet. Gjennom helsefaglig rådgivning og veiledning til politiske myndigheter, helsetjenesten og befolkningen skal Helsetilsynet medvirke til trygge helsetjenester for alle.
Syk av huset?  
Informasjon om bygningsmaterialer, avgassing, radon, høyspentledninger, elektromagnetisk stråling, fukt, muggsopp, støv, støy, vann og andre helsefarer i vårt moderne miljø ved Morten Lande.
Volven  
Nasjonal database som skal gi oversikt over og tilgang til helsetjenestens felles metadatagrunnlag, herunder kodeverk, klassifikasjoner, termer og mer.
Workact  
Helserådgivere for næringslivet med fokus på sammenhengen mellom livsstil og arbeidskapasitet. Produktinformasjon og kompetanse- og referanseoversikt.


© Copyright 2024 - edderkopp.no